Csatlakozz hozzánk!

Elindult a tavaszi jelentkezési időszakunk, így ha valami újba vágnál bele, előtted a lehetőség, hogy a szerkesztőségünk tagja légy! Ha érdeklődsz az írás, a grafika, a közösségi média vagy a hirdetésszervező, sales tevékenység iránt, akkor a legjobb helyen jársz.

Csatlakozz újságíróként!

Sport, Zöld, Karrier, Életmód és International rovatainkba is keressük újdonsült tagjainkat! Ha érdekel az újságírás, a média világ akkor itt a helyed!

Csatlakozz hirdetés-szervezőként!

Érdekel a médiaeladás, a sales vagy épp az ügyfélkezelés világa. Csatlakozz hozzánk és felelj nyomtatott és online sajtótermékeink hirdetésszervezéséért!

Csatlakozz grafikusként!

Nem kihívás a Photoshop, InDesign, Illustrator használata? Animálnál? Mindent most tanulnál meg? Bármiről is legyen szó, itt a helyed!

Csatlakozz social médiásként!

Érdekel a közösségi média? Munkaként is el tudnád képzelni? Itt a helyed! Alapozd meg a jövőd a Hallgatóban!

Jelentkezésed folyamatát az alábbi form kitöltésével kezdheted meg. További teendőid a jelentkezésedben leadott területektől függnek, de alapvetően néhány referenciára, eddigi munkádra vagyunk kíváncsiak. A tavaszi tagfelvétellel kapcsolatban a hivatalos Facebook eseményen keresztül érheted el a legfrissebb információkat. Felvételi folyamatod záróeseménye pedig a március 3-án egész nap tartandó tagfelvételi programunkon való részvétel lesz, ahol személyesen is találkozhatsz velünk és néhány feladat megoldása mellett este velünk közösen bulizhatsz!

Sok sikert kívánunk neked! Reméljük mihamarabb találkozunk!

Jelentkezési időszakunk a tavaszi félévben lezárult! Ha kérdésed van a csatlakozással kapcsolatban, keress minket

a hallgatoszerkesztoseg@gmail.com emailen!