Csatlakozz hozzánk!

Elindult őszi jelentkezési időszakunk, így ha valami újba vágnál bele, előtted a lehetőség, hogy szerkesztőségünk tagja légy! Ha érdeklődsz az újságírás vagy a média valamely specifikus területe iránt, akkor a legjobb helyen jársz, hogy szakmai tapasztalatot szerezz már az egyetemi éveid alatt, miközben egy sokszínű és összetartó hallgatói közösségben töltöd a mindennapjaid számos programmal, szórakozási és tapasztalatszerzési lehetőséggel! Írd velünk te is a jövőt! Csatlakozz a Hallgató Magazin szerkesztőségébe! Jelentkezési határidő szeptember 25., éjfél!

Még nem tudod melyik területre jelentkezz? Vidd rá az egeret vagy koppints telefonodon a lenti kártyák egyikére és tudj meg többet! Ha pedig kérdésed van, keress minket messengeren vagy emailben (hallgatoszerkesztoseg@gmail.com), vagy kövess minket közösségi médiafelületeinken, ahol minden terület bemutatásra kerül toborzási időszakunk alatt.

Újságíró terület

Csatlakozz újságíróként!

Kult, Sport, Tudomány, Karrier, Életmód, Gazdaság és International rovatainkba is keressük újdonsült tagjainkat! Ha érdekel az újságírás, a média világa akkor itt a helyed!

Sales terület

Csatlakozz hirdetés-szervezőként!

Érdekel a médiaeladás, a sales vagy épp az ügyfélkezelés világa. Csatlakozz hozzánk és felelj nyomtatott és online sajtótermékeink hirdetésszervezéséért!

Grafikus terület

Csatlakozz grafikusként!

Nem kihívás a Photoshop, az InDesign, vagy épp az Illustrator használata? Animálnál? Mindent most tanulnál meg? Bármiről is legyen szó, itt a helyed!

Social Media terület

Csatlakozz Social Médiásként!

Érdekel a közösségi média? Munkaként is el tudnád képzelni? Itt a helyed! Alapozd meg a jövőd és tanulj a legfrissebb trendekről a Hallgatóban!

Lektor terület

Csatlakozz lektorként!

Mindig is szívügyed volt a helyesírás. Minden szövegben csak a helyesírási és stilisztikai hibákat látod? Lépj szintet és segítsd szerkesztőségünk munkáját!

Fotós & videós terület

Csatlakozz fotós & videósként!

Jól forgatod a fényképezőgépet? Minden eseményen te csinálod a legjobb fotókat? Kipróbálnád magad a videózás vagy épp a vágás területén? Csatlakozz fotós & videós területünkhöz.

IT terület

Csatlakozz IT-sként!

Érdekel a webfejlesztés és szívesen valósítanád meg a szerkesztőség legvadabb ötleteit online? Segítsd IT-sként a Hallgató Magazin online megjelenését!

Jelentkezésed folyamatát egy űrlap kitöltéssel kezdheted meg. További teendőid a jelentkezésedben leadott területektől függnek, de alapvetően néhány referenciára, eddigi munkádra vagyunk kíváncsiak. Jelentkezésedet szeptember 25, éjfélig tudod leadni az űrlapon keresztül, amit követően visszajelző emailt is kapsz majd. Szeptember 26-án minden jelentkező megkapja kiértesítő levelét az általa megadott email címre a szeptember 29-én megtartott interjú napra, ahol egész nap várunk mindenkit az általa preferált időpontban. Itt minden jelentkező személyes beszélgetéssel és néhány helyszíni feladat megoldásával mutatja be tudását, amiről részletes visszajelzést is kap a folyamat lezárultával. A végleges felvételi döntésről október 5-ig minden jelentkezőt tájékoztatunk.

Amennyiben bármely jelentkező nem tudja megoldani az interjúnapon való részvételt, úgy egyedi esetekben biztosítunk pótfelvételi lehetőséget is. Ezzel kapcsolatban emailben történő előzetes megbeszélés szükséges.

Sok sikert kívánunk! Reméljük mihamarabb találkozunk!

Ha kérdésed merült fel a szerkesztőség működésével, illetve a csatlakozás feltételeivel kapcsolatban keress minket messengeren vagy a emailben (hallgatoszerkesztoseg@gmail.com)! Várjuk jelentkezésed!

A Hallgató Magazin egy nonprofit diákszervezet, amely az újságírás és a média több specifikus szakterületén nyújt szakmai fejlődési, illetve számos egyetemről érkező csapatának köszönhetően sokszínű közösségi kapcsolatépítési lehetőséget az érdeklődő egyetemisták számára. A szerkesztőség működésében való részvétel diákszervezeti, önkéntes alapon történik.