Hallgató induló borítókép

Mi írjuk a jövőt!

Egyéni tervek, számtalan ötletelés és egy közös ügy hívta életre kezdeményezésünket. Mi vagyunk a Hallgató Magazin. Célunk a jövő médiaszakembereinek képzése, támogatása és egy élénk hallgatói közeg kialakítása országunk határain innen és túl.

Idén nyáron jött az ötlet, amelyet rögtön követett is a megvalósítás. Kettőezer-huszonegy szeptember tizenhetedikét, pénteket írunk. Belevágunk abba a hosszú és tudatos építkezésbe, amely célja egy – a média szakmában releváns ismereteket tömörítő – közösség létrehozása.

Szerteágazó tevékenységi körrel rendelkező szerkesztőséget építünk, amely nemcsak az újságírók, hanem a média szakmához közvetlenül és közvetetten kapcsolódó területeken tanulni, tapasztali vágyó fiatalok számára biztosít lehetőséget, legyen szó audiovizuális tartalmak gyártásáról, pr, sales, pénzügyi vagy hr tevékenységről.

Magazinunk hat rovattal, rendszeres podcast és közösségi média funkcióval kezdi meg működését. Az egyetemi élet, az életmód, a sport, a fenntarthatósággal kapcsolatos témák és karrier és a kultúra témakörében szolgáltatjuk a legfrissebb tartalmakat. Írásos tartalmainkat a lehető legszínesebb köntösben célunk átadni közönségünk felé. Tartalmainkat rendszeres podcastokkal, fotós és videós anyagokkal szinesítjük. Célunk minden témában releváns érintett megszólaltatása legyen szó hallgatóról, szakemberről vállalkozóról vagy épp bármilyen egyetemi szereplőről. Feladatunknak érezzük a hallgatói közeg szemléletének formálását eljuttatva hozzájuk korunk legfontosabb történéseit. Objektívan, megfelelő részletességgel, nagy hangsúlyt helyezve az érthetőségre és a fogyaszthatóságra.

Tisztában vagyunk korosztályunk fogyasztói szokásaival és azokkal az igényekkel, amelyek kihívássá teszik a hozzánk hasonló magazinok működését. Nem csak reagálni akarunk az igényekre. Célunk proaktívan alakítani a régió hallgatói közösségeit.

Légy részese te is a sztorinknak! Kövess minket a Facebookon és a hamarosan induló további felületeinken. Légy részese te is a Hallgató élménynek! Ha pedig egyetemi elfoglaltságaid mellett többre vágysz, csatlakozz hozzánk!