A női sportviselet újragondolása: egyéniség és csillogás az edzőteremben

Mit szólnál, ha akár naponta váltogathatnád az általad viselt “tetoválásokat” a hangulatod szerint, anélkül, hogy elköteleződnél?

Hajdu Kata TATTOO kollekciója elsöprő sikert aratott, hiszen egészen újszerű edzőruha-kínálatot alapozott meg darabjaival. Tetoválóként a szakmában elismert névnek számít, országszerte készíti sztárok tetoválásait, kreativitása és tehetsége vitathatatlan. A népszerű tetoválóművész vendégtervezőként csatlakozott a ROZZI sport megálmodójához, Molnár Katához: közös céljuk a női edzőruhák újragondolása, felfrissítése volt. Az új lehetőség Hajdut rendkívüli izgalommal töltötte el, hiszen a ruhák tervezése közben egészen más kihívásokkal találkozott, mely hamar a szívéhez nőtt: így találkozott az URBANTATTOO és a ROZZI Sport.

Az URBANTATTOO X ROZZISPORT közös Lighting Bolt kollekciójának egyik darabja.

Közben más ötleteim is voltak, amiket Kata imádott, így egyből három vonallal startoltunk el. Már folyamatban van a következő négy is: beleragadtam a tervezésbe, amit bevallom, nagyon élvezek” – áradozott Hajdu Kata.

Végéhez ért az unalmas, jellegtelen edzőruhák ideje. Kata számára a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan egyedi, kényelmes, tartós és rugalmas darabokat alkosson meg, amelyek által a nők edzés közben is meg tudják mutatni igazi énjüket és különlegesnek érezhetik magukat mozgás közben. A fényekkel és anyagokkal való játék pontosan ezt az eredményt éri el.

Az alapkoncepció az, hogy valami olyan kerüljön a piacra, ami nincs. A sportoló nők ugyanis ha bemennek a sportboltba, ugyanazokat a ruhákat találják mindenhol: többnyire egyszínű, a márka logójával ellátott alapdarabokat.”

 Az URBANTATTOO X ROZZISPORT közös Tattoo Sport kollekciójának darabjai.

Hajdu Kata olyan alakot kiemelő sportviseletet tervezett meg, amely megszelídíthetetlen, kalandvágyó, magabiztos nők számára készült. Minden egyes darab vonzza a tekintetet, kiemel a szürkeségből, miközben a nőiséget, egyéniséget ünnepli. A közös kollekció sikere nagy lendülettel viszi előre a projektet, ami a jövőben szabadon engedve a művész fantáziáját egyre több ötletnek adhat majd teret.